Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε φύλο και όνομα του μωρού

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της!

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φώτης Μπερνάντο έχουν αποκτήσει μαζί ήδη μία κόρη, την Λυδία και όπως όλα δείχνουν περιμένουν ξανά κοριτσάκι. Μάλιστα, η όμορφη Πηνελόπη συνεχίζει κανονικά να εργάζεται, καθώς βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Μόλις Χώρισα».

Η Πηνελόπη ανήρτησε μια σέξι φωτογραφία από τα backstage της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστεί, δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Πέντε μηνών και συνεχίζω δυνατά. Η σκληρά εργαζόμενη μαμά στα παρασκήνια» έγραψε, αποκαλύπτοντας και το όνομα της μικρής με το hastag #electra! 

Η πρώτη αποκάλυψη για το φύλο του μωρού έγινε πριν από λίγες μέρες: «Θα έχουμε δύο χορευταρούδες στο σπίτι. Τρεις…» είπε περιχαρής η ηθοποιός και όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε ευθέως αν περιμένει κοριτσάκι, εκείνη ανέφερε με χαμόγελο: «Όχι απαραίτητα. Χορευταρού εγώ, χορευταρού η Λυδία, είμαστε πλειοψηφία» είπε, θολώνοντας τα νερά.

Ωστόσο, οι απόψεις για το φύλο του μωρού της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Φώτη Μπερνάντο διίστανται μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της συμπρωταγωνίστριάς της στην παράσταση «Μόλις χώρισα», Τζόυς Ευείδη, η οποία μιλώντας σε εκπομπή είπε πως η Πηνελόπη περιμένει αγοράκι!


Πηγή: www.govastileto.gr