Βασίλης Καλλίδης: Η αναφορά για Σκορδά και Μενεγάκη



Ο Βασίλης Καλλίδης βρέθηκε καλεσμένος στο "Ποιος είναι πρωινιάτικα” για τις συνεργασίες με τη Φαίη Σκορδά και την Ελένη Μενεγάκη.

"Πέρασα καλά και με τη Φαίη Σκορδά και το ξέρει και την αγαπώ. Αλλά επειδή ήταν πρώτη η Ελένη Μενεγάκη βοήθησε στην καριέρα μου. Πέρασα καλά και στα δύο. Τις αγαπώ πολύ και τις δύο. Και η Φαίη με βοήθησε και η Ελένη ήταν η αρχή της καριέρας μου”.

Και συμπλήρωσε: "Θα σου πω την αλήθεια. Δεν κουράστηκα στα πρωινά, βαρέθηκα να φτιάχνω φαγητά που κάνουν νούμερα, δηλαδή πιο πολύ ελληνικά. Εμένα μου αρέσει η έθνικ κουζίνα. Και εγώ όμως καταλαβαίνω τι κάνει νούμερα. Το συζητούσα πρόσφατα κιόλας αυτό. Το ελληνικό είναι πιο εύκολο. Μια νοικοκυρά, ένας φοιτητής αυτά θα κοιτάξει περισσότερο, παρά τάκος για παράδειγμα. Ποτέ δεν ρώτησα τα νούμερα, αλλά τα μάθαινα. Εγώ όταν μαγειρεύω βλέπω στα μάτια των τεχνικών, αν τους αρέσουν”

"Όταν έκανα στον ΑΝΤ1 αυτή την εκπομπή με τα δώδεκα επεισόδια που κάναμε σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου και ήταν η αγαπημένη μου εκπομπή, το πιο επιτυχημένο επεισόδιο ήταν αυτό στο Τελ Αβίβ. Ξέρεις γιατί; Η εικόνα ήταν πίτες, σουβλάκια, χιούμους. Εμείς δεν θέλουμε να τσαλακώνεται, θέλουμε ο άλλος να χαρεί με αυτό που τρώει” είπε κλείνοντας για το "Streat Food".

Πηγή: tvnea.gr