Δύσκολη εγκυμοσύνη για τη Λάουρα Νάργες



Δύσκολη εγκυμοσύνη διανύει η Λάουρα Νάργες, που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το αγοράκι της, καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός βρίσκεται ξανά στο κρεβάτι αυτήν την περίοδο, όπως γνωστοποίησε στους followers της στο Instagram.

Εκτός από τον Χρήστο Σαντικάι, στο πλευρό της βρίσκονται η μητέρα αλλά και η πεθερά της, οι οποίες τη βοηθούν με τις δουλειές του σπιτιού.

"Μιας και τη βγάζουμε ΞΑΝΑ στο κρεβάτι αυτήν την περίοδο, η πεθερούλα μου μαγειρεύει, όσο η μαμά μου κάνει τις άλλες δουλειές. Ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι εύκολη…"" σχολίασε η Λάουρα Νάργες στην ανάρτησή της.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μαζί πριν από δύο μήνες για το εξώφυλλο του περιοδικού "OK!" και μίλησε για την όμορφη περίοδο που βιώνει.

Στις φωτογραφίες είδαμε τη Λάουρα Νάργες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Ταυτόχρονα, η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει τις δυσκολίες που πέρασε αφού αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για τρεις μέρες αλλά και τη δύσκολη εγκυμοσύνη της.

"Έχω μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα για τρεις μέρες. Ο Χρήστος μου κρατούσε όλη μέρα το χέρι και με έκανε μπάνιο" αποκάλυψε η Λάουρα Νάργες.

"Θέλαμε να κάνουμε παιδί από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Η Λάουρα μου έκανε το κλικ από την πρώτη στιγμή που την είδα" εξομολογήθηκε ο Χρήστος Σαντικάι.

Ακομα το ζευγάρι είπε ότι θέλει να κάνει γάμο και βάφτιση μαζί.

Δύσκολη εγκυμοσύνη για τη Λάουρα Νάργες - Ξανά στο κρεβάτι [Εικόνα]

Νάργες

Πηγή: TheTOC.gr