Γιώργος Πυρπασόπουλος: Αποκάλυψε ότι "έχασε" πρόσφατα τον πατέρα του - "Πρόλαβα να του πω όλα όσα ήθελα"



Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος για την προσωπική του ζωή, καθώς όπως δήλωσε, το περασμένο καλοκαίρι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

"Τον Αύγουστο έχασα τον πατέρα μου, πρόλαβε όμως να δει την κόρη μου. Ο πατέρας μου ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο μήνα. Ήταν καλά, ήταν 91 ετών, ήταν όρθιος, αυτοεξυπηρετούνταν, αλλά τον τελευταίο μήνα κατέπεσε. Το ένιωθα και το έβλεπα. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε αυτή την κατάσταση, δεν ξέρεις τι να ευχηθείς" δήλωσε ο ηθοποιός στην ΕΡΤ και το "Studio 4".

Ο γνωστός καλλιτέχνης, που τον περασμένο Απρίλιο έγινε πατέρας, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που ο δικός του πατέρας πρόλαβε να δει την εγγονή του.

"Χάρηκε με τη μικρή. Η κόρη μου ήταν δώρο για τον πατέρα μου. Ένιωσα ότι μια ζωή έρχεται και μια ζωή φεύγει. Είχαμε στενή σχέση, πρόλαβα να του πω όλα όσα ήθελα" σημείωσε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, τονίζοντας ότι θαύμαζε την καλοσύνη, την ευγένεια και την ψυχική δύναμη του πατέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός μίλησε και για τη γιαγιά του, τη Μαρίκα Νέζερ και την ασθένεια που την κατέβαλε τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Πηγή: TheTOC.gr