Κατερίνα Παπουτσάκη για τη ζωή της μετά τον χωρισμό: "Είμαι καλά… Είμαι πολύ καλά"



Για τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Πιλαφά, μετά από 10 χρόνια γάμου, και την προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα, μίλησε ξανά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό" του ΑΝΤ1 η ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιό της και τα πρώτα Χριστούγεννα που θα κάνει μόνη μετά από τόσα χρόνια.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε χαρακτηριστικά: "Είμαι καλά… Είμαι πολύ καλά. Είναι μια καινούργια συνθήκη. Πάμε καλά, προσαρμοζόμαστε… Δεν χρειάζεται να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες".

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη πριν από έναν μήνα περίπου στην εκπομπή "Πρωινό μας" και μίλησε για πρώτη φορά στη Φαίη Σκορδά για τη δύσκολη φάση που πέρασαν ως ζευγάρι.

"Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει", είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

"Δεν ονειρεύομαι ακόμα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ονειρευτείς", ανέφερε η ηθοποιός.

"Ζούμε τη μεταβατική φάση, τη διανύουμε και πάμε καλά. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς τα εκεί, προς το φως. Το βλέπω το φως, είναι όλα μια χαρά, φωτεινά".

"Φυσικά και ένας χωρισμός είναι σαν πένθος. Είναι σχέση ζωής, δεν θα μπορούσε αυτός ο αποχωρισμός να είναι εύκολος, σε καμία περίπτωση. Αλλά είναι πράγματα που χρειάζεται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα" υποστήριξε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

"Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε με κάθε τρόπο", τόνισε η ηθοποιός.

παπουτσακη πιλαφας

Πηγή: TheTOC.gr