"Χαρούμενη, χαλαρή και υγιής": Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Κέιτ

Δημόσια εμφάνιση φέρεται να έκανε η Κέιτ Μίντλετον, περίπου έναν μήνα μετά την προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά, στην οποία υπεβλήθη και την κρατά μακριά από τις υποχρεώσεις της.

Όπως αναφέρει η "Sun", η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη "χαρούμενη, υγιής και χαλαρή" σε μια επίσκεψη σε ένα τοπικό κατάστημα αγροτικών προϊόντων το Σαββατοκύριακο, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που την είδαν έξω από το σπίτι μετά την εγχείρηση.

Η Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρονται να εθεάθησαν σε ένα από τα αγαπημένα τους σημεία, περίπου ένα μίλι από το Adelaide Cottage, στο Γουίνδσορ το Σάββατο, αφού παρακολούθησαν τα τρία τους παιδιά -τον Τζορτζ, 10 ετών, τη Σάρλοτ, 8 ετών, και τον Λούις, 5 ετών- να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.

Η επίσκεψη στο The Windsor Farm Shop θα καθησυχάσει το βρετανικό κοινό που ανησυχεί όλο και περισσότερο για την υγεία της πριγκίπισσας εν μέσω ενός τσουνάμι εικασιών και κουτσομπολιών σχετικά με την υγεία και την τύχη της, που άφησαν το βασιλικό ζεύγος "συντετριμμένο".

Η Κέιτ είχε επίσης δεχτεί σε οδυνηρές επικρίσεις για μια φωτογραφία της Ημέρας της Μητέρας, την οποία άλλαξε χρησιμοποιώντας Photoshop.

Ένας μάρτυρας που βρισκόταν στο κατάστημα αγροτικών προϊόντων στο Γουίνδσορ δήλωσε: "Η Κέιτ δεν είναι η μόνη που μπορεί να δει το πρόσωπό της. Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα άναυδος όταν τους είδα εκεί. Η Κέιτ βγήκε για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά.

Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι ένα πολύ καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής για να πάει στα μαγαζιά".

Χθες υπήρξαν και άλλα ενθαρρυντικά νέα για τη βασιλική οικογένεια, καθώς ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο, πέρασε το Σαββατοκύριακο στο σπίτι του στο Highgrove στο Gloucestershire.

Η Κέιτ εθεάθη για τελευταία φορά σε δημόσια καθήκοντα την ημέρα των Χριστουγέννων και δεν μπορεί να πραγματοποιήσει επίσημες υποχρεώσεις από τότε που υποβλήθηκε σε εγχείρηση τον Ιανουάριο.

Η επιστροφή της στις δημόσιες υποχρεώσεις αναμένεται από τις 17 Απριλίου και μετά, δηλαδή μετά το τέλος των σχολικών διακοπών για το Πάσχα των Αγγλικανών. Δεν αποκλείεται πάντως η πιθανότητα να συνοδεύσει την οικογένειά της στην πασχαλινή Θεία Λειτουργία στο Ουίνδσορ στις 31 Μαρτίου.

Στο ίδιο ρεπορτάζ φίλος του πριγκιπικού ζεύγους εκτίμησε πως η Κέιτ ενδεχομένως να θελήσει να αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που την υποχρέωσε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, αλλά όχι με κάποια επίσημη δήλωση.

"Μπορώ να φανταστώ την πριγκίπισσα ίσως να συζητά την ανάρρωση της ενώ θα βρίσκεται έξω σε κάποια υποχρέωση. Αν θα το έκανε, έτσι θα το έκανε", είπε ο φίλος του ζεύγους, προσθέτοντας πως δε θα υπάρξει βιασύνη και πως Γουίλιαμ και Κέιτ "είναι πιο ανοιχτοί όταν συνομιλούν με το κοινό".

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως η πριγκίπισσα Κέιτ έχει "ταρακουνηθεί" από τη διαδικτυακή υστερία για την υγεία της και τις αντιδράσεις για την επεξεργασμένη φωτογραφία με τα παιδιά της για την Ημέρα της Μητέρας.

"Χαρούμενη, χαλαρή και υγιής": Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Κέιτ μετά την επέμβαση - Φήμες ότι θα μιλήσει για την υγεία της

ΚΕΙΤ ΘΕΙΟΣ

Πηγή: TheTOC.gr