Jamie Oliver: Έδωσε στο γιο του καυτερή σως για τιμωρία!


Ο διάσημος και στη χώρα μας βρετανός σεφ Jamie Oliver ξάφνιασε τους θεατές μιας εκπομπής μαγειρικής όταν αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να τιμωρεί τα παιδιά του: τους δίνει να φάνε καυτερή σως τσίλι!

Ο σεφ υποστήριξε ότι πρόκειται για την καλύτερη μέθοδο τιμωρίας και ανέφερε ότι όταν μια φορά ο 12χρονος γιος του φέρθηκε ανάρμοστα, έφτιαξε μια καυτερή σως με τσίλι, μέσα στην οποία βούτηξε λίγες φέτες από μήλα, που στη συνέχεια τα πρόσφερε στο παιδί του να τα φάει.

Ο μικρός φυσικά κάηκε και έτρεξε στην μαμά του για παρηγοριά, η οποία και εξοργίστηκε με αυτό που έκανε ο Oliver, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να το μετανιώνει, λέγοντας πώς πρόκειται για μια εξαιρετική μέθοδο πειθαρχίας!

Φυσικά οι αντιδράσεις ήταν πολλές και έντονες, με τους περισσότερους να καταδικάζουν την πράξη του Jamie Oliver και να επισημαίνουν ότι λόγω του γεγονότος ότι είναι δημόσιο πρόσωπο, που λειτουργεί ως πρότυπο και μπορεί να επηρεάσει πολλούς ανθρώπους, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός τόσο με την συμπεριφορά του όσο και με τις απόψεις του σχετικά με την παιδική πειθαρχία.