8 ενδείξεις ότι μάλλον σας απατά



Τί να λέμε τώρα! Σύμφωνα με έρευνες -που δεν μας λένε κάτι καινούργιο βέβαια-  τα πρωτεία όσον αφορά την απιστία τα έχουν οι άντρες... όχι ότι οι γυναίκες δεν κανουν απιστίες, αλλά όχι στην ίδια συχνότητα με τους άνδρες. 

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν έναν άνδρα σε μια εξωσυζυγική σχέση ή σε εξωσυζυγικό σεξ κατά καιρούς, χωρίς να εξελιχθεί σε σχέση. Εκατοντάδες λόγοι! Αλλά ευτυχώς, οι ενδείξεις και τα σημάδια της απιστίας είναι πάνω-κάτω τα ίδια σε όλες τις περιπτώσεις. 

Πάμε λοιπόν να δουμε τα κορυφαία σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας σας απατά, χωρίς αναστολές: 

1. Το κινητό του είναι ο καλύτερός του φίλος.
Όπου και να πάει, παίρνει μαζί του το κινητό. Και δεν εννούμε εκτός σπιτιού, αλλά εντός σπιτιού. Ακόμα και στην τουαλέτα, πάει με το κινητό, για να "διαβάζει καμιά είδηση"...Καλά μέχρι εδώ. Αλλά και όταν μπαίνει για ντους, το παίρνει μαζί... Και όλα αυτά συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι κάτι που συνήθιζε να κάνει. 
Μια ακόμα ένδειξη είναι ότι εχει πολύ συχνά το κινητό απενεργοποιημένο όταν είναι μαζί σας, ή στο αθόρυβο. 

2. Έχει αλλάξει η συμπεριφορά του
Όταν κανείς περνάει αρκετό χρόνο με κάποιον άλλον είναι σε θέση να γνωρίζει ποια είναι η τυπική συμπεριφορά του. Ξέρετε δηλαδή πώς θα αντιδράσει ο σύντροφος σας σε ορισμένες περιπτώσεις αλλά όταν αντιδρά με διαφορετικό τρόπο από το αναμενόμενο θα πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει μια λογική εξήγηση.

3. Λέει ψέματα με μεγάλη άνεση
Τωρα τελευταία μηπως έχει φοβερή άνεση στο να λέει ψέματα και να φτιάχνει ιστορίες για το καθετί, αλλά κυρίως για το γιατί άργησε να επιστρέψει σπιτι από τη δουλειά ή για το που είχε πάει και δεν άκουγε το κινητό; Μήπως γενικά έχει γίνει ο καλύτερος στις δικαιολογίες; 

4. Δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην εμφάνισή του
Αλλαγές στην εμφάνιση και στο στυλ  είναι πάντα αξιοσημείωτες. Αν επίσης ξαφνικά αρχισε να προσέχει τη διατροφή του και να πηγαίνει γυμναστήριο, αρχίστε να το ψάχνετε...

5. Σεξ
Εδω οι απόψεις διίστανται και μπορεί να σας μπερδέψει. Μπορεί να του είναι εντελώς αδιάφορο το να κάνει σεξ μαζί σας, αλλά μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο. Να βρίσκεστε δηλαδή περισσότερο από το συνηθισμένο. Αυτό έχει να κάνει με την τεστοστερόνη των αντρών. Αν δηλαδή βρίσκεται στα ύψη εξαιτίας της νέας «φλόγας» είναι πιθανό ο σύντροφός σας να επιζητά περισσότερο το σεξ. Μπορεί επίσης και να το κάνει για να μην κινήσει τις υποψίες. Σκέφτονται και ύπουλα οι άνδρες. Άσε που το σεξ για εκεινους είναι πάντα ευπρόσδεκτο!

6. Είναι λίγο μπερδεμένος
Αν για παράδειγμα επισκεφτείτε ένα μαγαζί για πρώτη φορά και ο σύντροφος σας πετάξει ατάκα τύπου «Δεν έχουμε έχουμε έρθει μαζί εδώ;» είναι προφανώς ότι τα έχει λίγο μπερδεμένα στο μυαλό του και συγχέει τον χρόνο που περνάει μαζί σας και με το άλλο πρόσωπο.

7. Έχει "ιστορικό" στην αμαρτία
Το παρελθόν μαρτυρά πολλά! Αν κάποιος έχει απιστήσει ήδη μια φορά στη ζωή του είναι πολύ εύκολο να το ξανακάνει.

8. Η διάθεση του αλλάζει γρήγορα

Kαι αυτό μπορεί να συμβαίνει  επειδή ίσως νιώθει "υποχρεωμένος" να βρίσκεται μαζί σας, ενώ θα ήθελε να περνάει τον χρόνο του με το άλλο πρόσωπο. Αυτό ,πορεί να του προκαλέσει απογοήτευση, κατήφεια ακόμα και θυμό.