Η δίαιτα-express της Ελένης Μενεγάκη για τέλειο σώμα


Η Ελένη Μενεγάκη προσέχει τη διατροφή της για να έχει ένα τέλειο σώμα. Σύμφωνα με το tv star η παρουσιάστρια κάνει την παρακάτω δίαιτα:

1η μέρα

Πρωινό: 1 φλιτζάνι γάλα 2%, με 30 γραμμάρια δημητριακά
Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι και 3 ξερά σύκα
Μεσημεριανό: 120 γραμμάρια ψάρι ψητό, σαλάτα με μαρούλι, κρεμμύδι, 1 κ. γλ. ελαιόλαδο, λεμόνι.
Απογευματινό: 2 φλιτζάνια πεπόνι και 1 ροδάκινο
Βραδινό: 1 φλιτζάνι χόρια βρασμένα, λεμόνι και 1 μικρή πατάτα βρασμένη

2η μέρα

Πρωινό: 1τοστ με 1 φέτα τυρί light
Δεκατιανό: 1 μπανάνα
Μεσημεριανό: 120 γραμμάρια ψαρονέφρι ψητό, σαλάτα με 1 φλιτζάνι ντομάτα, 1 φλιτζάνι αγγούρι, πιπεριά, κρεμμύδι, 1 κ. γλ. ελαιόλαδο
Απογευματινό: 2 ακτινίδια και 1 νεκταρίνι
Βραδινό: 200 γραμμάρια γιαούρτι 2% με 1 κ.σ μέλι

3η μέρα

Πρωινό: 1 αυγό βρασμένο και 2 φρυγανιές
Δεκατιανό: 200 γραμμάρια γιαούρτι 2% με 1/2 κ. γλ. μέλι και 5 καρύδια
Μεσημεριανό: 2 φλιτζάνια αρακά γιαχνί, μαγειρεμένο με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Απογευματινό: 15 κεράσια, 1 φλιτζάνι φράουλες και μισό φλιτζάνι ανανά
Βραδινό: Σαλάτα με ματρούλι, 1 φλιτζάνι καρότο, πιπεριά, κρεμμύδι και 70 γραμμάρια ανθότυρο.

4η μέρα

Πρωινό: 1 φλιτζάνι γάλα 2% με 30 γραμμάρια δημητριακά
Δεκατιανό: 2 βερίκοκα και 1 ροδάκινο
Μεσημεριανό: 1 1/2 φλιτζάνι ζυμαρικά βρασμένα με 2 κ. γλ. κόκκινη σάλτσα, σαλάτα με μαρούλι, 1 κ.γλ. ελαιόλαδο και 40 γραμμάρια ανθότυρο
Απογευματινό: 2 ακτινίδια και 5 κεράσια
Βραδινό: Σαλάτα με 1 φλιτζάνι ντομάτα, 1 φλιτζάνι αγγούρι, 50 γραμμάρια τυρί cottage και 5 ελιές

5η μέρα

Πρωινό: 2 φρυγανιές με 1 φέτα τυρί light
Δεκατιανό: 10 αμύγδαλα και 2 ξερά σύκα
Μεσημεριανό: Αγκινάρα με λαχανικά 1 φέτα ψωμί και 40 γραμμάρια ανθότυρο.
Απογευματινό: 1 νεκταρίνι και 1 ροδάκινο Βραδινό: 1 ποτήρι γάλα 2% με 45 γραμμάρια δημητριακά

6η μέρα

Πρωινό: 1 φλιτζάνι γάλα με 30 γραμμάρια δημητριακά
Δεκατιανό: 2 φλιτζάνια πεπόνι και 3 βερίκοκα
Μεσημεριανό: 100 γραμμάρια γαρίδες ψητές, 1 ½ φλιτζάνι κολοκυθάκια ψητά, 1 κ.σ ελαιόλαδο και 2 πιπεριές ψητές
Απογευματινό: 20 φιστίκια Αιγίνης και 1 πορτοκάλι
Βραδινό: Σαλάτα με μαρούλι, 5 ντοματίνια, πιπεριά, ξύδι μπαλσάμικο και 2 μικρά παξιμάδια

7η μέρα

Πρωινό: 2 κριτσίνια με σουσάμι
Δεκατιανό: 200 γραμμάρια γιαούρτι 2% με 1 φλιτζάνι ανανά
Μεσημεριανό: Ομελέτα (με 2 αυγά, πιπεριά, μανιτάρια, μαγειρεμένη με ελάχιστο λάδι), 1 φλιτζάνι μελιτζάνες ψητές, 1 κ.σ. ελαιόλαδο και 2 πιπεριές ψητές
Απογευματινό: 1 φλιτζάνι φράουλες και 2 ακτινίδια
Βραδινό: 1 τοστ με 2 φέτες τυρί light 

Πηγή: www.govastileto.gr