Σοϊλέδης-Αντωνά: Τα 7 χρόνια σχέσης & η κρίση στον έρωτά τους



Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είχαν ανακοινώσει πως θα παντρεύονταν τον Σεπτέμβριο του 2023, κάτι τέτοιο, όμως, δε συνέβη, ποτέ, αντιθέτως το ζευγάρι οδηγήθηκε στον μεγάλο χωρισμό.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει πως: «Έχω κάνει πρόταση γάμου στην Μαρία εδώ και δύο χρόνια. Ο γάμος ήταν να γίνει πριν από τον κορονοϊό, αλλά τον ακυρώσαμε μετά τη μετακόμιση και με συνδυασμό με κάποια προβλήματα υγείας που υπήρξαν, πάλι πήγε παρακάτω. Τώρα λέμε ο γάμος μας θα γίνει το Σεπτέμβριο, αφού το έχει αναλάβει μια διοργανώτρια γάμων γιατί εμείς στην καθημερινότητά μας δεν προλαβαίνουμε να οργανώσουμε τίποτα», δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης στη Real και συνέχισε αναφερόμενος στη σχέση του με την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά:

«Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όμως, αυτές οι δυσκολίες δείχνουν εάν η σχέση έχει γερά θεμέλια. Εμείς έχουμε αντέξει πάρα πολλά».

Έπειτα από αυτές τις δηλώσεις, ο γάμος του ζευγαριού αναβλήθηκε για ακόμα μία φορά, καθώς η Μαρία Αντωνά συμμετείχε στους στίβους μάχης του Survivor 2024.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, η Μαρία Αντωνά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Γειά σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor λέγοντας:

«Μου είχε λείψει πολύ ο Άρης όσο ήμουν στο Survivor. Απλά, επειδή εκεί, όσο καιρό είσαι μέσα, σταματάς να σκέφτεσαι και να φέρνεις στο νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου και να θυμηθείς τη φωνή του. Όλα τα παιδιά συζητούσαμε μεταξύ μας, ότι δε μπορούμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε τη φωνή του»

«Δεν είναι η ένταση. Απλά επειδή δεν έχεις καμία οπτική επικοινωνία ή σε γραπτό λόγο, ξεχνάς πως είναι το πρόσωπο του ανθρώπου σου» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

Δηλώσεις οι οποίες δεν υποδήλωναν κανέναν χωρισμό.

Τις φήμες ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί πυροδότησε η κίνηση και των δυο να αφαιρέσουν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media τις κοινές τους φωτογραφίες.

Αυτό ήταν αρκετό ώστε να κάνει πολλούς να σκεφτούν πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Οι δυο τους πρόδωσαν την κρίση στη σχέση τους όταν σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ κατέβασαν και τις κοινές τους φωτογραφίες.

antona.jpg

Ο Κώστας Φραγκολιάς επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μεγάλη κρίση στη σχέση τους. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι δεν ζουν πλέον μαζί και πως η δημοσιογράφος έχει φύγει από το σπίτι που ζούσαν μαζί τα τελευταία χρόνια στη Γλυφάδα.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί και τόσο στα social media όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις τους, δεν έκρυβαν τον έρωτά τους.

Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση έγινε στα τέλη Μαρτίου, λίγο μετά την επιστροφή της Μαρίας Αντωνά από το Survivor. Οι δυο τους έδειχναν πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι και τίποτα δεν προμήνυε τον χωρισμό.

«Τα παιδιά περνάνε μια κρίση. Είναι τώρα περίπου 10 μέρες αυτό. Από τότε που ήρθε εδώ σε εμάς περίπου, από τότε έχει ξεκινήσει. Ε, βλέποντας και κάνοντας», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Μετά την προβολή ενός βίντεο, σχολίασε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος θα ήταν και ο κουμπάρος τους όταν θα γινόταν ο γάμος: «Από τότε που ήρθε η Μαρία από το παιχνίδι, υπάρχει μια κρίση στη σχέση, δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο, αν χωρίζουν, δεν το ξέρω. Έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι, δεν μένουν μαζί. Η Μαρία έφυγε από το σπίτι στη Γλυφάδα. Ο προσωρινός χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία. Η εξέλιξή τους ως μονάδες δεν είναι η ίδια που θέλει ο καθένας. Και οι δύο είναι ήρεμοι, έχω μιλήσει με τη Μαρία και τον Άρη».

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν μετά από 7 χρόνια σχέσης η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Super Κατερίνα, το ζευγάρι ξενοίκιασε το σπίτι που ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Γλυφάδα και ο καθένας χωριστά ψάχνει νέα στέγη.

Ο Άρης Σοϊλέδης μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά τοποθετήθηκε δημόσια για όσα ακούγονται.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές, site και τα λοιπά και λέει το μακρύ του και το κοντό του.

Να αφήσουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα και ιστορίες οι οποίες δεν είναι παρά μόνο της φαντασίας σας. Αυτό από εμένα, καλή συνέχεια σε όλους φιλάκια»!

Πηγή: gossip-tv.gr