Πίτσα με ροκφόρ, καρύδια και μέλι



Η ιδέα για τη συγκεκριμένη συνταγή μου ήρθε σε μια πιτσαρία που δοκίμασα μια παρόμοια συνταγή με γκοργκοντζόλα στη θέση του ροκφόρ. Ο συνδυασμός έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και σε βγάζει από τη ρουτίνα με τα ίδια και τα ίδια.


Υλικά

  • 4 κουταλιές της σούπας λευκή σάλτα για πίτσα
  • 200 γρ τυρί ροκφόρ
  • 100 γρ καρύδια
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι

Εκτέλεση
  • Ανοίγουμε τη ζύμη σε ό,τι σχήμα θέλουμε και απλώνουμε πάνω τη λευκή σάλτσα
  • Από πάνω βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το μέλι
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά
  • Στη συνέχεια γαρνίρουμε με μερικές σταγόνες μέλι και σερβίρουμε


Πηγή: Cool Artisan