Γαστρικό Botox: ασφαλής τρόπος, για να χάσουμε κιλά (ακόμα και της εγκυμοσύνης)



Έχει τύχει σε όλους μας κάποια χρονική περίοδο της ζωής μας να δυσκολευόμαστε να χάσουμε λίγα ή περισσότερα κιλά. 
Η μη αποτελεσματική προσπάθειά μας μπορεί να οφείλεται στην εγκυμοσύνη μας, σε έντονο άγχος, στη μη πειθαρχία μας σε αυστηρούς διατροφικούς κανόνες, σε συναισθηματική υπερφαγία ή στο κάτω - κάτω στην ακατανίκητη δυσκολία μας να αντιστεκόμαστε σε λαχταριστές λιχουδιές... 
Η εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης, όμως, δεν μας αφήνει να παλέψουμε μόνοι μας απέναντι στο δύσκολο αυτό κεφάλαιο της απώλειας βάρους. Το γαστρικό botox θεωρειται ως η πλεον συγχρονη μη επεμβατική μεθοδος αντιμετώπισης των επιπλέον κιλών στο σώμα μας, και αφορά κυρίως γυναίκες και ανδρες, που θέλουν να χάσουν από 8 μέχρι και 20 κιλά.
 
Πώς λειτουργεί; 

Με το γαστρικό botox ελαττώνεται ή και εξαφανίζεται το αίσθημα της πείνας, ακόμα και αν παραμένουμε αρκετές ώρες χωρίς γεύμα ή κάποιο σνακ, και χωρίς να έχουμε έστω μικρές “λιγούρες”.

Πώς εφαρμόζεται;

Η διαδικασία διαρκεί 30 λεπτά, μέσω έγχυσης στο στομάχι βοτουλινικής τοξίνης, ώστε να χάσει το στομάχι ένα μέρος της κινητικότητάς του και, παράλληλα, να ανασταλεί το αίσθημα της πείνας. 

Η Εύη Φραγκάκη είχε την ευκαιρία να κάνει όλες τις απαραίτητες ερωτήσεις στους δυο εξειδικευμένους ιατρούς στο γαστρικό botox, τον διευθυντή της B’ Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Ομίλου ΙΑΣΩ, Νίκο Ανυφαντή, και την επιμελήτρια της Β’ Γαστρεντερολογικής Κλινικής, Ξανθίππη Τζανεττάκου. Δείτε το video


Το γαστρικό botox είναι ένα πολύ δυνατό όπλο, που έχει στα χέρια του καθε ανθρωπος, που επιθυμει να αλλαξει την εμφάνισή του και να προσέξει την υγεία του οργανισμού του.

Για να θέσετε τις δικές σας ερωτήσεις στους ιατρούς, όπως και για να προγραμματίσετε συνάντηση σχετικά με το γαστρικό botox,   μπορείτε να επικοινωνήσετε με το email: gastricbotox@yahoo.com και τα τηλέφωνα 210 6184492 & 6973276944 (υπεύθ. επικοινωνίας: Θέμις Τασούλα).