Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βάφτισε τον γιο της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου με σπασμένο χέρι


Ο θάνατος του τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σε ηλικία 82 ετών έγινε αφορμή για πολλά δημοσιεύματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αττικής με επιβαρυμένη υγεία και είχε στο πλευρό του την οικογένειά του.

Ο τέως ήταν γνωστός στην Ευρώπη ως πρώην μονάρχης, ο οποίος κυκλοφορούσε με τον τίτλο του βασιλιά των Ελλήνων.

Το ίδιο κάνουν και τα παιδιά του, που κάνουν "καριέρα" ως πρίγκιπες και πριγκίπισσες της Ελλάδας. Αν και στην Ελλάδα δεν έχουν κανένα τίτλο.

Ως γνωστόν, οι σχέσεις του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ήταν στενές και ο ίδιος είχε βαφτίσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ακόμα, ήταν παρών σε όλες τις επίσημες τελετές ενώ ο βασιλιάς Κάρολος είχε κάνει πάρτι στην Αγγλία όταν ο Κωνσταντίνος έκλεισε τα 60 του χρόνια.

Ακόμα, ο ίδιος ο Γουίλιαμ είχε βαφτίσει το πρώτο εγγόνι του νονού του. Συγκεκριμένα, ο έφηβος τότε πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν ένας από τους 8 νονούς του Κωνσταντίνου – Αλέξιου, του γιου της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου.

Μεταξύ των νονών του Κωνσταντίνου – Αλέξιου ήταν και ο τότε πρίγκιπας Φελίπε (νυν βασιλιάς της Ισπανίας) και ο πρίγκιπας Δημήτριος της Γιουγκοσλαβίας, οι οποίοι κρατούν τον νεοφώτιστο την ώρα του μυστηρίου στην παρακάτω φωτογραφία.

Στην επόμενη φωτογραφία βλέπουμε τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο την Μαρί Σαντάλ και τον Παύλο με τον νεοφώτιστο Κωνσταντίνο Αλέξιο.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε πάει στο μυστήριο με σπασμένο χέρι, οπότε δεν μπόρεσε να κάνει πολλά στη βάφτιση, ενώ δεν κράτησε καθόλου το βαφτιστήρι του.

Στην παρακάτω φωτογραφία συνομιλεί ευδιάθετος με το Παύλο Γλύξμπουργκ.

Φυσικά, ο Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Άννα Μαρία ήταν καλεσμένοι στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον το 2011.

To ίδιο και οι κουμπάροι του, Μαρί Σαντάλ και Παύλος Γλύξμπουργκ.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βάφτισε τον γιο της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου με σπασμένο χέρι

Κωνσταντίνος

γλυξμπουργκ

king constantine

king constantine DIANA

marie chantal

τεως βαφτιση

marie chantal

prince william

king constantine

marie chantal

Πηγή: TheTOC.gr