Ο Πέτρος Λαγούτης χέρι-χέρι με την κούκλα, νέα σύντροφό του στο κέντρο της Αθήνας


Ο έρωτας φαίνεται πως χτύπησε ξανά την πόρτα στον Πέτρο Λαγούτη και δεν το κρύβει.

Ο γοητευτικός ηθοποιός και η 28χρονη συνάδελφός του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, το τελευταίο διάστημα είναι αχώριστοι, καθώς η συμμετοχή τους στη σειρά "Παγιδευμένοι" έγινε η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά.

Οι δύο ηθοποιοί μάλιστα, απαθανατίστηκαν πριν από αρκετές ημέρες να περπατούν χέρι-χέρι, στην οδό Βουκουρεστίου στο κέντρο της Αθήνας, αδιαφορωντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Συζητώντας για την είδηση της νέας σχέσης του ηθοποιού, στη στήλη του Lifestyle στην εκπομπή του Alpha "Καλύτερα δεν γίνεται", πριν λίγες ημέρες, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη.

Η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και ανέφερε χαρακτηριστικά: "Έπρεπε να το έχω ψυλλιαστεί. Είχε έρθει ο Πέτρος Λαγούτης καλεσμένος μας πριν από 2,5 περίπου μήνες. Και του έλεγα στις διαφημίσεις πόσο πολύ μου αρέσει η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Του είπα πως τη βρίσκω καταπληκτική και τι καλή ηθοποιός που είναι και μου λέει "Κάτσε περίμενε να την πάρουμε τηλέφωνο να της τα πεις”.

Και της έκανε story εκείνη την ώρα και της έλεγα εγώ "είσαι φανταστική”. Και της λέει "αυτά από εμάς φιλάκια. Και έκλεισε”. Εμένα δεν πήγε το μυαλό μου. Είπα "ένα επαγγελματικό story και τι καλά που τα πάνε τα παιδιά”. Και τώρα που κουμπώνει το παζλ, να δεις ότι είναι αυτό. Πρέπει να ήταν στην αρχή του φλερτ τότε. Τι ωραίοι που είναι μαζί, χαιρόμαστε πάρα πολύ".

Ο Πέτρος Λαγούτης χέρι-χέρι με την κούκλα, νέα σύντροφό του στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες]

λαγουτησ λαμπιρη

λαγουτησ λαμπιρη

λαγουτησ λαμπιρη

λαγουτησ λαμπιρη

Πηγή: TheTOC.gr