Η Τζένη Θεωνά έγινε νονά με οσκαρική εμφάνιση - Κούκλα, με κατακόκκινο strapless φόρεμα

Νονά έγινε η ηθοποιός Τζένη Θεωνά, όπως έκανε γνωστό η ίδια, μέσα από αναρτήσεις της στο instagram.

Η πανέμορφη ηθοποιός βάφτισε τη μικρή Ελίζα και δημοσίευσε στο προσωπικό προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από τη βάφτιση, όπου τη βλέπουμε να κρατά αγκαλιά τη μικρή και να λάμπει από ευτυχία.

Οσο για την εμφάνισή της; Για μία ακόμα φορά ήταν απαστράπτουσα! Η Τζένη Θεωνά αγαπά πολύ το κόκκινο χρώμα και το έχει αποδειξει σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις, αφού της πηγαίνει και πάρα πολύ.

Για αυτή την ιδιαίτερη περίσταση, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής "Μαμάδες" επέλεξε και πάλι λοιπόν το αγαπημένο της χρώμα και συγκεκριμένα ένα κόκκινο strapless φόρεμα της Λένας Κατσανίδου, με κλος αέρινη φούστα.

Σε ρετρό στιλ και υπέροχο χρώμα, ταίριαζε πολύ με τα ξανθά μαλλιά της, τα οποία είχε μπούκλες, με χωρίστρα στη μέση. Οσο για τα παπούτσια της, επέλεξε μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός έγραψε στην ανάρτησή της: "Η Ελίζα μας!
Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος φίλος που έκανε ο Αρίωνας στο προνήπιο. Η μαμά του ήταν τότε έγκυος στην Ελίζα μας. Διακινήσαμε ένα σημειωματάκι από παιδική τσαντούλα spiderman σε παιδική τσαντούλα superman κι έτσι γνωριστήκαμε κι αγαπηθήκαμε και οι οικογένειες μας χτες συνδέθηκαν παντοτινά. Απέκτησα μία φίλη και μία πνευματική κόρη, σχέση βαθειά και πολυσήμανη, κι αυτό το οφείλω αποκλειστικά στον Γιώργο και στον Αρίωνα. Στ’ αγόρια και στον καινούριο κόσμο που διαρκώς μας συστήνουν.- Δημητρούλα σ’ αγαπώ. Τούτη την χαρά μοιραστήκαμε με την Ρηνιώ".

ΘΕΩΝΑ

ΘΕΩΝΑ

ΘΕΩΝΑ

ΘΕΩΝΑ

Πηγή: TheTOC.gr