Νάταλι Πόρτμαν: Ο σύζυγός της την απάτησε με 25χρονη ακτιβίστρια


Σαν κεραυνός εν αιθρία χτύπησε το Χόλιγουντ η είδηση πως η πολυβραβευμένη ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν αντιμετωπίζει κρίση στον γάμο της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Page Six και του Entertainment Tonight, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο σύζυγός της Μπέντζαμιν Μίλιπεντ, Γάλλος χορευτής και χορογράφος, κάνουν αγώνα να σώσουν τον γάμο τους μετά την αποκάλυψη πως ο Μίλιπεντ την απάτησε.

Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους φέρεται να είναι η 25χρονη Καμίλ Ετιέν, ακτιβίστρια για το κλίμα και την προστασία του πλανήτη. Πηγές των αμερικανικών δικτύων αναφέρουν πως το ζευγάρι προσπαθεί με την βοήθεια συμβούλου να αποφύγει το διαζύγιο και πως η πρωταγωνίστρια του "Μαύρου Κύκνου" είναι βαθιά πληγωμένη.

Η Νάταλι Πόρτμαν και ο Μπέντζαμιν Μίλιπεντ παντρεύτηκαν το 2012 και έκτοτε διατηρούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά στην προσωπική τους ζωή. Έχουν αποκτήσει ένα γιο που σήμερα είναι δώδεκα ετών και μία κόρη έξι ετών. Οι δυο τους φροντίζουν να προστατεύουν τα παιδιά τους από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι μίλησε στο Page Six αναφέροντας: "Δεν έχουν χωρίσει, προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματά τους. Ο Μπεν κάνει ό,τι μπορεί για να τον συγχωρήσει η Νάταλι. Αγαπάει κι εκείνη και την οικογένειά τους. Το μοναδικό πράγμα στο οποίο εστιάζουν τώρα είναι τα παιδιά τους".

Παλαιότερη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalie Portman (@natalieportman)

Πηγή: TheTOC.gr