Δημήτρης Μπάσης: "Είπα στον γιο μου να βγάλουμε μια φωτογραφία και δέχτηκε όρο!"

Τον Δημήτρη Μπάση συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης στην εκπομπή "Μπαμπά-δες" το Σάββατο 16/3.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για την οικογένειά του, τη σύζυγό του Μαρία, αλλά και τους δυο γιου τους, οι οποίοι είναι πλέον 15 και 10 ετών.

"Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι φοβερό για να διαφυλάξεις την προσωπική σου ζωή. Η Μαρία είναι πολύ αντίθετη σε όλο αυτό το πράγμα με τις κάμερες. Αν πάμε κάπου κι έχει κάμερες μου λέει πήγαινε εσύ και θα μπω εγώ από την πίσω μεριά. Το καλοκαίρι που λέω στον γιο μου έλα να βγάλουμε μια φωτογραφία, μου λέει μην την ανεβάσεις στα social, αλλιώς δεν βγαίνω. Ο μικρός μου γιος λέει εγώ θέλω να βγάλουμε και να την ανεβάσεις. Εκτίθεμαι στα Μέσα όταν έχω κάτι να πω", είπε αρχικά ο Δημήτρης Μπάσης.

Και συνέχισε: "Επειδή είδα πράγματα που γινόντουσαν στη γενιά των γονιών μου και στη δική μου γενιά και δεν θέλω να τα επαναλάβω στους δικούς μου. Βέβαια συλλαμβάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να μετανιώνω για τα όχι που τους έχω πει, έχοντας πάντα το άγχος και τον φόβο ότι τα παιδιά μεγαλώνουν σε μια κοινωνία που δεν είναι όπως ήταν τα δικά μας χρόνια. Πολλές φορές είμαι λίγο παραπάνω αυστηρός από ότι πρέπει. Εκεί όμως υπάρχει ισορροπία με τη Μαρία που δίνει περισσότερο χώρο. Ήθελα ανέκαθεν να γίνω γονιός. Οι γονείς μου ήταν τα πάντα για τα παιδιά, ήμασταν προτεραιότητα και ήθελα να κάνω οικογένεια".

"Τα παιδιά μου στη μικρή ηλικία δεν τα έζησα τόσο, έλειπα πάρα πολύ και κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι έχω χάσει πολύτιμο χρόνο από το μεγάλωμά τους. Έχασα σχολικές γιορτές, γενέθλια, είδα ότι πρέπει να βάλω φρένο και να αφιερωθώ λίγο στα παιδιά. Άλλαξα πάρα πολύ από όταν έκανα παιδιά. Έχω ενοχές και προσπαθώ να αναπληρώσω το κενό. Ξυπνάω 6μιση-7 για να ασχοληθώ και να τους ετοιμάσω για το σχολείο, αυτό το κάνω ό,τι ώρα και να γυρίσω σπίτι. Προσπαθώ να καλύψω το χαμένο έδαφος, ό,τι έχω χάσει στη μικρή τους ηλικία. Έχω ενοχές, αλλά έχω έρθει κοντά με τα παιδιά, νιώθω ότι τους λείπω όταν φεύγω. Αυτό είναι και στεναχωριέμαι, αλλά λέω είμαι σημαντικός για αυτούς", κατέληξε ο Δημήτρης Μπάσης.

Πηγή: TheTOC.gr