Γιατί μια μητέρα νοσταλγεί την εγκυμοσύνη της!



Είναι αλήθεια πως, όταν μία γυναίκα περνά τους μήνες της εγκυμοσύνης της χωρίς καμία επιπλοκή, αργότερα είναι πιο πιθανό κάποια στιγμή να νοσταλγήσει όλα εκείνα τα θετικά των περίπου σαράντα εβδομάδων της ζωής της.

ΜΥΣΤΙΚΟ
Πριν οι αλλαγές στο σώμα την προδώσουν, η εγκυμονούσα το κρατά μυστικό. Είναι το πιο γλυκό της μυστικό. Μέσα της είναι αγχωμένη για το «νέο», αλλά ταυτόχρονα ευτυχισμένη.

ΧΑΜΟΓΕΛΑ
Είναι ωραίο να περπατά στον δρόμο με την κοιλίτσα να προεξέχει και να δέχεται τα χαμόγελα ανθρώπων εντελώς αγνώστων. Όταν όλοι χαμογελούν γύρω σου, σου φτιάχνει η διάθεση.

ΥΠΝΑΚΟΣ
Αυτά τα διαλείμματα με ύπνο, που κάνει η εγκυμονούσα μέσα στην ημέρα, είναι απόλυτα δικαιολογημένα και, όταν αργότερα μέσα στον χαμό της καθημερινότητας εκλείπουν, τότε τα αναπολεί.

ΘΕΡΜΙΔΕΣ
Οι περισσότερες γυναίκες ασχολούνται πολύ με την εμφάνισή τους, άρα και με το βάρος τους. Μόνο κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης θεωρούν ότι έχουν την πολυτέλεια να ξεφύγουν λίγο από το… πρόγραμμά τους και να καταναλώσουν καμιά θερμίδα παραπάνω.

ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ...ΚΟΣΜΟΥ
Η εγκυμονούσα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής όλων. Του συντρόφου, των συναδέλφων, των γονέων της. Όλοι ενδιαφέρονται για εκείνη, τη φροντίζουν, την ξεκουράζουν. Όταν, γεννήσει όμως, όλα καλείται να τα κάνει μόνη.

ΨΩΝΙΑ
Ανανεώνει την γκαρνταρόμπα της αναγκαστικά, αλλά ψωνίζει και για το μωρό της, το δωμάτιό του. Και ως γνωστόν μία γυναίκα ΛΑΤΡΕΥΕΙ τα ψώνια.

ΘΑΥΜΑ
Και να μην ξεχνάμε αυτήν την αίσθηση ότι μεγαλώνει ένα πλάσμα μέσα της. Καταλαβαίνει τις κινήσεις του, τις κλωτσιές του, τις… επιθυμίες του.