Ο θηλασμός τελείωσε... Και τώρα;

Could the Size of Your Baby's Formula Bottle Make Him Overweight? | Parents

Για πρώτη φορά μαμά; Αισθάνεστε ότι πλησιάζει ο καιρός που το μωράκι σας δεν θα θηλάζει πλέον; Το επόμενο βήμα, το ξέρετε, είναι το μπιμπερό. Πώς θα το επιλέξετε και τι άλλο χρειάζεστε όμως;

Τα μπιμπερό έρχονται σε μια ποικιλία μεγεθών και σχημάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με αεραγωγούς, μίας χρήσης, λαβές για να το κρατήσει μόνο του το μωρό σας... Εκείνο θα αποφασίσει τελικά ποιο θα χρησιμοποιήσετε με κριτήριο τη θηλή, που προτιμά.

Μπορεί να χρειαστεί να πειραματιστείτε για να βρείτε το σχήμα θηλής, που ταιριάζει καλύτερα με το μωρό σας. Υπάρχει μια πληθώρα στυλ, υλικών και ταχύτητας ροής, για να διαλέξετε.

Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε το πλυντήριο πιάτων για την αποστείρωση των μπουκαλιών, θα χρειαστεί ακόμα μια βούρτσα, για να σας βοηθήσει να καθαρίσετε τα υπολείμματα.

Η «σαλιάρα» είναι το αμέσως επόμενο, που πρέπει να έχετε. Προστατεύει τα ρούχα σας και μπορείτε να σκουπίσετε το μωρό, όταν αφήνει γουλίτσα.

Για εξοικονόμηση χρόνου μπορείτε να επιλέξετε και έναν βραστήρα, για να ζεστάνετε το νερό, εάν χρησιμοποιείτε γάλα σε σκόνη.

Οι αποστειρωτές μπιμπερό είναι ιδανικοί για τον γρήγορο, εύκολο και σωστό καθαρισμό τους.

Μην ταράζεστε, και το σωστό μπιμπερό θα βρείτε και το μωράκι σας θα συνηθίσει τον νέο τρόπο τροφής. Συμβουλευτείτε τον παιδιάτρό σας και θα σας πει αρκετά... κόλπα.