Μάκης Βορίδης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του

Σε σπάνια δημόσια εμφάνιση απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, μαζί με τη σύζυγό του, Δανάη Μιχελάκου. Το ζευγάρι εθεάθη να κάνει τη βόλτα του στην πόλη, πραγματοποιώντας και τα απαραίτητα ψώνια. Ο Μάκης Βορίδης και η παιδίατρος Δανάη Μιχελάκου είναι μαζί εδώ και 22 χρόνια. Γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2002 σε προεκλογική συγκέντρωση του πολιτικού, όταν η Δανάη είχε πάει µαζί µε τη µητέρα της, Λέλα.

Παντρεύτηκαν στις 22 Ιανουαρίου του 2005 στον Aγιο Διονύσιο, στο Κολωνάκι, µε κουµπάρο τον πρώην ευρωβουλευτή του Λεπέν, Καρλ Λανγκ. Περισσότερα αποκαλύπτει η Δανάη Βορίδη-Μιχελάκου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Secret.

"Είχα πάει να πάρω τη µητέρα µου έπειτα από εφηµερία που είχα στο νοσοκοµείο, όταν έκανα ειδικότητα. Την περίµενα στο αυτοκίνητο. Οµως, καθώς την περίµενα, µου κέντρισε το ενδιαφέρον ο λόγος του Μάκη και γι’ αυτό βγήκα να δω ποιος είναι ο Βορίδης. Μόλις τον είδα, µαγεύτηκα, όχι µόνο από το περιεχόµενο του λόγου του. Ηταν και ο άνθρωπος που µου κέντρισε το ενδιαφέρον", αναφέρει για τη γνωριμία τους.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 17χρονο Τίτο και τη 11χρονη Λέλα. Η Δανάη, εκτός από την Ιατρική, την οποία υπηρετεί µε απόλυτο σεβασµό τα τελευταία χρόνια, έχει αφιερωθεί και στα κοινά.  Έχει διατελέσει πρόεδρος της 7ης διαµερισµατικής Κοινότητας του Δήµου Αθηναίων στην παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη, "Αθήνα Ψηλά" και ήταν υποψήφια δηµοτική σύµβουλος για τον Δήµο Αθηναίων µε την ίδια παράταξη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Μάκης Βορίδης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Δανάη Μιχελάκου [Εικόνες]

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ

Πηγή: TheTOC.gr