Έτσι θα λέγεται η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Γρηγόρη στον ΑΝΤ1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 αλλά με παλιό κόνσεπτ μιας και θα είναι πάλι… ταξιδιάρικη όπως ο Όμορφος Κόσμος!

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα ενώ και ο παρουσιαστής το επιβεβαίωσε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Sfera.

Ο παρουσιαστής, προχωρά στο τρίτο σκέλος της συμφωνίας του με τον σταθμό που αφορά τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή και που θα θυμίζει τον «Όμορφο Κόσμο». Μιλάμε για μια εκπομπή στην οποία ο Γρηγόρης και η παρέα του θα επισκέπτονται διάφορα μέρη της Ελλάδας και θα συνομιλούν με τους ντόπιους και θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο «Mega Καλημέρα» η εκπομπή θα ονομάζεται «The Travel Show», στα χνάρια του επιτυχημένου «The 2night Show», κάτι που ο παρουσιαστής δεν επιβεβαίωσε.

Το σπουδαίο «χαρτί» του ΑΝΤ1 είχε δηλώσει πριν μερικές μέρες: «Δεν έχει να κάνει με κάποια προετοιμασία. Κάνεις τον σταυρό σου και εύχεσαι να πάνε όλα καλά. Αφιερώνω όλη αυτή την προσπάθεια στον Μάνο Καμπίτη, τον σκηνοθέτη μας που έφυγε από τη ζωή. Ο Μάνος που έφυγε πριν από λίγους μήνες ήταν ένας από τους ανθρώπους της παρέας που ταξιδεύαμε».

Τέλος ο παρουσιαστής δεν έκρυψε ότι έχει μεγάλο άγχος για το τι θα βρει στους προορισμούς που θα επισκεφτεί και πως θα είναι ο κόσμος που θα συναντήσει μετά από δύο ολόκληρες δεκαετίες.

Πηγή: tvnea.com