Τατιάνα Μπλάτνικ: Το μήνυμα περί "ευτυχίας" και το πρώτο Πάσχα μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο

Λίγες μέρες πριν τις διακοπές του Πάσχα, ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ ανακοίνωσαν το βελούδινο διαζύγιό τους μετά από 14 χρόνια γάμου σε μια δήλωση που συγκλόνισε τους βασιλικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Μια εβδομάδα αργότερα, είδαμε την Τατιάνα Μπλάτνικ σε μια εμφάνιση έκπληξη μαζί με την Άννα Μαρία.

Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό η Μπλάτνικ δεν πέρασε το Πάσχα μαζί με την οικογένεια του πρώην της. Σύσσωμη η τέως βασιλική οικογένεια βρέθηκε στον Πόρο το βράδυ της Ανάστασης με την Άννα Μαρία να έχει στο πλευρό της είχε και τους τρεις γιούς της, τις νύφες της Μαρί Σαντάλ και Νίνα Φλορ και την κόρη της Θεοδώρα μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

Η Μπλάτνικ δεν έκανε καμία ανάρτηση για το Πάσχα, ωστόσο πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με φόντο την Αθήνα. Με δύο stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τατιάνα Μπλάτνικ έστειλε ένα μήνυμα μετά τον χωρισμό της από τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ.

Έχοντας θέα την Ακρόπολη, η Μπλάτνικ δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με την επιχειρηματία και φίλη της Assia Grazioli Venier. Στην πρώτη από αυτές, οι δυο γυναίκες αγκαλιάζονται και η Τατιάνα γράφει στο κάτω μέρος της εικόνας:

"Τι είναι η ευτυχία; Για εμένα δεν είναι μια σταθερή κατάσταση, είναι στιγμές χαράς που μοιραζόμαστε κατά τη διάρκεια της ζωής. Και αυτή ήταν μία από αυτές: αγνή χαρά και αγάπη".

"Ακόμα και μια μικρή στιγμή ανάμεσα σε meetings γεμίζει την καρδιά μου", έγραψε στην δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε η πρώην σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, Νικόλαος και Τατιάνα είχαν χωρίσει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου αλλά το κράτησαν κρυφό. Μάλιστα, στις δημόσιες εμφανίσεις τους έμοιαζαν όλα να είναι τέλεια.

O λόγος που περίμεναν ενάμιση χρόνο προκειμένου να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους ήταν η ασθένεια και στη συνέχεια ο θάνατος του Κωνσταντίνου και το πένθος που ακολούθησε για την πρώην βασιλική οικογένεια. Όλο αυτό το διάστημα, η Τατιάνα Μπλάτνικ βρισκόταν στο πλευρό του Νικόλαου και του συμπαραστάθηκε. Οι σχέσεις τους, άλλωστε, είναι άψογες, όπως λέγεται.

Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα "ΟΝtime", την απόφαση να χωρίσουν την πήραν από κοινού, όταν διαπίστωσαν ότι η σχέση τους έχει φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου και κυρίως από τις προσπάθειες να αποκτήσουν παιδί. Αυτό, λένε κάποιοι, ήταν και το μοναδικό "αγκάθι" στη σχέση τους. Πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν το πρώην ζευγάρι να είχε συζητήσει ακόμα και το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, στο οποίο, όμως, δεν συμφώνησαν και οι δύο πλευρές.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Το μήνυμα περί "ευτυχίας" και το πρώτο Πάσχα μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο

royals

τατιανα

τατιανα

ROYALS

τατιανα μπλατνικ

Πηγή: TheTOC.gr